Nybörjarkurser

Höstterminen 2016

Höstterminen 2016 startar på onsdag den 24/8, och i och med det börjar vi även ta in nybörjare. Vi har löpande intag under hela augusti/september, så du kan börja träna när det passar dig bäst. Vi tränar på onsdagar 19.00-21.30 i Flogstaskolan, och på fredagar 18.30-21.30 i Johannesbäcksskolan.

Är du intresserad av börja träna kyudo skickar du oss ett mail (klicka här), så hör vi av oss med närmare information.

En nybörjarkurs består av två på varandra följande träningstillfällen och kostar 200:-, vilket är din medlemsavgift till klubben, och betalas kontant på plats. Väljer du sedan efter fullgjord nybörjarkurs att fortsätta träna kostar det ytterligare 1 000:- i termins/träningsavgift.

Till nybörjarkursen går det bra att komma i vanliga träningskläder, men det är bra om kläderna så långt som möjligt följer samma färgschema som den vanliga träningsdräkten, d.v.s. vit tröja eller T-shirt (utan dragkedjor eller knappar), svarta byxor och vita strumpor. Efter kursen får du sedan hjälp av instruktörerna att beställa din egen träningsdräkt.

Övrig utrustning finns till att börja med att låna av klubben, men när du sedan bestämt dig för att kyudo är något du vill fortsätta med är det bäst att skaffa åtminstone en egen handske och en uppsättning pilar.